An Afternoon Tea Classic

Atualizado: 10 de abr. de 2021


English Scone with Tea
An Afternoon Tea Classic

*** VERSÃO EM PORTUGUÊS ABAIXO ***



On my podcast episode this week (click here) I spoke about the great British tradition of drinking tea and having afternoon tea. I mentioned during the episode that it is very common for the British to have scones when they are having afternoon tea, and I promised to share with you the recipe. As you can see the list of ingredients is very short and simple, but don't be tempted to change the butter for margarine, the recipe won't work. Scones are delicious when served warm and eaten on the day that you make them. I hope you enjoy making them!



Ingredients

3 cups all-purpose plain flour

½ cup white sugar

5 small teaspoons of baking powder

½ teaspoon salt

¾ cup butter (cold)

1 egg, beaten

1 cup milk

Step 1

Preheat your oven to 200 degrees C. Lightly grease a baking tray.

Step 2

In a large bowl, combine the flour, sugar, baking powder, and salt. Cut in the butter with a knife. The butter should be cold. Once the mixture is a little more combined, use your finger tips to rub in the rest of the butter, to make something similar to breadcrumbs.

Step 3

Mix the egg and milk in a small bowl. Put a small amount of the mixture aside for later, and then stir the rest of it slowly into the flour mixture until it is moistened. You may not need to use all of the egg and milk mixture. Be careful not to make your scone dough too wet, just moist.



Step 4

Turn the dough out onto a lightly floured surface it may seem a little moist but that´s normal. Knead the dough briefly and lightly. You do not need to knead the dough like you would with bread; you only need to knead it very lightly.


Step 5

Roll the dough out into a 1/2 inch thick round. Cut into 8 small rounds with a pastry cutter or you could use a glass with some flour on it. Then place the rounds onto the prepared baking tray.


Step 6

Use the egg and milk mixture that you put aside to coat the top of the scones, this way they will go brown.

Step 7

Bake for 15-20 minutes in the preheated oven, or until golden brown.

Serve warm with strawberry jam (and if you can get some - fresh whipped cream). Don't forget your cup of tea too!



See you soon, Rachel



 


Um clássico chá da tarde


No episódio do meu podcast dessa semana (clique aqui), falei sobre a grande tradição britânica de beber chá e tomar chá da tarde. Mencionei no episódio que é muito comum os ingleses comerem 'scones' quando estão tomando o chá da tarde, e prometi compartilhar com vocês a receita. Como você pode ver, a lista de ingredientes é muito curta e simples, mas não fique tentado a trocar a manteiga por margarina, a receita não vai funcionar. Os scones são deliciosos quando servidos quentinhos e comidos no dia em que você os prepara. Espero que você goste de fazê-los!

Ingredientes

3 xícaras de farinha de trigo para todos os fins

½ xícara de açúcar branco

5 colheres de chá pequenas de fermento em pó

½ colher de chá de sal

¾ xícara de manteiga (fria)

1 ovo batido

1 xícara de leite

Passo 1

Pré-aqueça o forno a 200 graus C. Unte levemente uma assadeira.

Passo 2

Em uma tigela grande, misture a farinha, o açúcar, o fermento e o sal. Corte a manteiga com uma faca. A manteiga deve estar fria. Assim que a mistura estiver um pouco mais homogênea, use as pontas dos dedos para esfregar o resto da manteiga, para fazer algo semelhante a migalhas de pão.

Passo 3

Misture o ovo e o leite em uma tigela pequena. Coloque uma pequena quantidade da mistura de lado, para depois, e mexa o resto lentamente com a mistura da farinha até que ela esteja umedecida. Você pode não precisar usar toda a mistura de ovo e leite. Tenha cuidado para não deixar a massa do bolinho muito molhada, apenas úmida.

Passo 4

Vire a massa sobre uma superfície levemente enfarinhada. Ela pode parecer um pouco úmida, mas isso é normal. Sove a massa levemente e rapidamente. Você não precisa amassar a massa como faria com o pão; você só precisa amassar levemente.



Etapa 5

Abra a massa em uma rodela grande de 13 centímetros de espessura. Corte em 8 rodelas pequenas com um cortador de massa, ou você pode usar um copo com um pouco de farinha. Em seguida, coloque as rodelas na assadeira preparada.

Etapa 6

Use a mistura de ovo e leite que você separou para cobrir a parte de cima dos scones, assim eles ficarão dourados.

Etapa 7

Asse por 15-20 minutos no forno pré-aquecido ou até dourar.

Sirva quente com geleia de morango (e se puder, chantilly fresco). Não se esqueça da sua xícara de chá também!


Espero que tenham gostado dessa receita. Me mande uma foto ou comente abaixo se você conseguiu!

Aprender inglês nunca foi tão divertido, não é?!


Até a próxima, Rachel

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